.Net Developer

.NET ReactJS AWS
Datum objave: 09.11.2018.
Genijalno Sarajevo
Ovo je stariji oglas za posao i moguće je da više nije važeći. Listu aktivnih oglasa za poslove pogledajte ovdje. Napomena: Većina kompanija je u stalnoj potrazi za novim kadrovima pa možete poslati CV i na ovaj oglas kako bi vas evidentirali i razmotrili prijavu.
Genijalno.ba je kompanija u razvoju koja radi sa međunarodnim klijentima, vrhunskim tehnologijama i nudi velike prednosti i mogućnosti za učenje, napredovanje i izgradnju odličnog softvera uz nevjerovatne inženjere.

Vaši zadaci

Vaši svakodnevni zadaci će se razlikovati između planiranja, kodiranja, testiranja tako da ova uloga zahtijeva tehničku fleksibilnost i želju brzo i bolje usavršavati nove vještine. Na kraju ćete raditi u početnom okruženju, tako da morate biti spremni da zasučete rukave i radite izvan tradicionalnih definicija uloga.


Stvari koje cijenimo

Kako ćete raditi na novom projektu, tim još uvijek raste, tako da nam stvarno trebaju pojedinci sa snažnim osjećajem vlasništva i odgovornošću u vezi sa projektom. Ova osoba bi mogla reći "ne" puno dobrih stvari a da kaže "da" jednoj sjajnoj stvari. Kako stvari ne idu uvijek kako je planirano i mnogo se mijenja, zdrav pristup prema brzini i tehničkom dugu je prilično važan. Konstantna povratna informacija, nije važno da li je to od našeg tima ili klijenta, ali verujemo da je važno i treba ga pružiti kad god je to moguće.


Radimo sa:

- NET
- AWS
- React + Saga redux
- Vue.js
- JSReports
- RMDB (MySQL)


Benefiti

- Neizbježno sjajna plata
- Fleksibilno radno vreme
- Ne pratimo dan odmora: big_smile:
- Mogućnosti za rad od kuće

Dođite i upoznajte nas i rado ćemo razgovarati o svim detaljima ili pitanjima koja imate.

Genijalno Vidi profil

Ostali oglasi

Najnoviji oglasi drugih kompanija

Zapošljavate IT kadar?

Objavite oglas koji će doći do precizno odabranih kandidata u kratkom vremenskom periodu

Objavi oglas besplatno