Android Developer

Android
Datum objave: 09.11.2018.
Genijalno Sarajevo
Ovo je stariji oglas za posao i moguće je da više nije važeći. Listu aktivnih oglasa za poslove pogledajte ovdje. Napomena: Većina kompanija je u stalnoj potrazi za novim kadrovima pa možete poslati CV i na ovaj oglas kako bi vas evidentirali i razmotrili prijavu.
Genijalno.ba je kompanija u razvoju koja radi sa međunarodnim klijentima, vrhunskim tehnologijama i nudi velike prednosti i mogućnosti za učenje, napredovanje i izgradnju odličnog softvera uz nevjerovatne inženjere.

Vaši zadaci
Android programer i naš tim će imati priliku da upravljaju potpunim tehničkim životnim ciklusom aplikacije. Verujemo da ćete nam pomoći da osiguramo najbolje performanse, kvalitet i odziv aplikacije. Sa vašim znanjem moći ćemo optimizirati našu aplikaciju i riješiti sve moguće probleme.


Stvari koje cijenimo
Kao strastveni Android programer imate dobro poznavanje Android SDK-a, različitih Android OS verzija i kako se baviti različitim veličinama ekrana. API-ji, Java, Git, Slack su samo neke od stvari koje svakodnevno koristite. Možete upravljati i postaviti prioritete svakodnevnim zadacima i također shvatate koliko je važno da to komunicirate timu.

Ono što će vas učiniti da se izdvojite od ostalih je želja da radite na malom dijelu weba (React / Vue).


Benefiti

- Neizbježno sjajna plata
- Fleksibilno radno vreme
- Ne pratimo dan odmora: big_smile:
- Mogućnosti za rad od kuće

Dođite i upoznajte nas i rado ćemo razgovarati o svim detaljima ili pitanjima koja imate.

Genijalno Vidi profil

Ostali oglasi

Najnoviji oglasi drugih kompanija

Zapošljavate IT kadar?

Objavite oglas koji će doći do precizno odabranih kandidata u kratkom vremenskom periodu

Objavi oglas besplatno