Lokacija ureda
Sarajevo Tvornička 3
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
XL Development logo

XL Development

Sarajevo
XL Development je Agencija koja pruža širok spekat usluge na poljima multimedije. Pružamo vam najpristupacnije i najkvalitetnije usluge sa mnogobrojnim popustima, jer mi smo oni koji žele svakom od svome klijentu da izadju u susret i da omogučimo što bolje usluge i kvalitetnije usluge. Od Vas jedino što očekujemo je povjerenje u nas i prepustite se timu školovanih stručnjaka sa godinama iskustva. Rješenje po Vašoj mjeri uvijek analiziramo od samog početka. Nakon završenog projekta, ostajemo uz Vas i edukujemo Vas kako da koristite i obogaćujete finalni proizvod. Osmišljeno dizajniranja u samom početku na taj način je višestruko učinkovitije jer prati sve poslovne procese vaše kompanije.

Mi “ne pišemo malim slovima”… Znači, kod nas nema skrivenih troškova koji se klijentu “zaborave” reći i koji se pojave kada web stranica bude gotova. Mi ne uslovljavamo naše klijente domenom, hostingom ili drugim načinima i ne vezujemo ih za sebe “po svaku cijenu”. Izradu web stranice naplaćujemo samo jednom, te naši klijenti uvijek imaju mogućnost da po slobodnoj volji rade sa svojom web stranicom šta god žele. Mi smo tu za savjet i pomoć.

Zainteresirani smo da pomognemo firmama svih profila i djelatnosti, bilo da su male ili velike. Svaki naš klijent ima podjednak tretman, sa punim vremenom i pažnjom..