Lokacija ureda
Sarajevo Zmaja od Bosne bb Zgrada Robot
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
TOB logo

TOB

Sarajevo
TOB, sa sjedištem u Sarajevu je fokusirana na razvoj softverskih rješenja u domenu digitalne transformacije, te isporuku softvera najvišeg kvaliteta svojim klijentima.

Nova IT kompanija na tržištu, TOB, sa sjedištem u Sarajevu je fokusirana na razvoj softverskih rješenja u domenu digitalne transformacije, te isporuku softvera najvišeg kvaliteta svojim klijentima.

TOB je strateški partner i sofware supplier za svjetsku korporaciju Schneider Electric. Schneider je globalni lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizije u domovima, zgradama, centrima podataka, infrastrukturi i industriji, koji pruža integrisana rješenja za efikasnost, kombinujući energiju, automatizaciju i softver.

Tehnologije koje se koriste pri izradi ovih softverskih rješenja su Angular , C#, MSSQL, React, Javascript, Java, Node.js

U cilju kreiranja Schneider development hub-a u Sarajevu, TOB trenutno širi svoj DEV tim, te ima otvorene pozicije za zapošljavanje. Ukoliko vas zanimaju trenutne prilike u kompaniji I benefiti koje uposlenici dobijaju, posjetite linkedin  stranicu (https://www.linkedin.com/jobs/view/2360952485/?refId=Za5g4b71SYyIXDNSJmgH4g%3D%3D ) , ili ostvarite kontakt putem emaila careers@tob.ba