Lokacija ureda
Sarajevo Fra Anđela Zvizdovića 1
Banja Luka Marije Bursać 8
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
TeleGroup logo

TeleGroup

Sarajevo, Banja Luka
Od osnivanja 1992. godine, TeleGroup je izrastao u sistem koji obuhvata niz tehnoloških kompanija specijalizovanih za razvoj i implementaciju poslovnih IT rješenja i izgradnju IT, telekomunikacione i elektroenergetske infrastrukture. Danas uspješno poslujemo na širem tržištu Evrope i Bliskog istoka. Razvili smo inovacioni kapacitet koji nam omogućava dalji rast i obezbjeđuje stabilnu poziciju na ciljnim tržištima.

Zahvaljujući razumijevanju poslovnih procesa, što je fundamentalni element u procesu digitalne transformacije poslovanja, u mogućnosti smo da korisnicima pružimo optimalna rješenja za povezivanje, digitalizaciju, automatizaciju i zaštitu svih segmenata poslovanja.


Ponosni smo na projekte razvoja i implementacije softverskih, hardverskih i infrastrukturnih rješenja, koja su danas osnova za dalji rast i razvoj poslovanja naših korisnika.