Lokacija ureda
Sarajevo Maglajska 1
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Paragon logo

Paragon

Sarajevo
Paragon full stack program obuke

Program za uspješne buduće programere

Direktno osmišljen od strane eksperata IT industrije, ovaj program će vam pomoći da steknete najtraženije tehničke i funkcionalne vještine! Imat ćete i priliku vidjeti sve što IT industrija podrazumijeva iz prvog reda kroz brojne dodatne aktivnosti programa. Za samo 9 mjeseci, bit ćete potpuno spremni za novi posao koji će vam promijeniti sve.

Edukacija novog doba

Sistem učenja sličan ovom orginalno potiče sa zapada gdje su rađena mnogobrojna istraživanja s ciljem pronalska optimalnog načina za usvajanje IT vještina. Imajući u vidu da za ovu profesiju nije dovoljno naučiti gradivo i isto primjenjivati do kraja života, već naučiti kako se uči, snalazi, istražuje, i produktivno surađuje s timom, zaključeno je da učenje kroz praktične zadatke mora krenuti od prvog dana. Da se samostalnim radom uz konsultacije s kolegama i mentorima najefektnije usvajaju znanja, i da nije moguće naučiti programirati bez da se potpuno tome ne posveti duži period. Do ovih zaključaka je došla i kompanija Mistral kroz svoje desetogodišnje iskustvo. Čitav Paragon full stack program je zasnovan na ovim premisama.

Globalno prepoznat kvalitet

Ovakav sistem učenja direktno je prepoznat i od najvećih na globalnoj IT sceni poput direktora Twitter-a ili Snapchat-a. Oni, ali i mnogi drugi, već odavno zapošljavaju i cijene programere koji su svoje vještine stekli na ovakav način. Samo fleksibilan program koji aktivno uključuje polaznike u strastveno i samostalno istraživanje i rad i kolaboraciju na realnim projektima, ima moć da početnika dovede do zvanja full stack web programer za manje od godinu dana. Sve kratice koje postoje su uvedene u ovaj program i odstranjeno sve nepotrebno. Svo iskustvo IT industrije je pretočeno u svaki aspekt programa. Paragon full stack program je najbolji izbor za sve koji imaju istinsku želju da postanu dio IT industrije u najkraćem realnom roku.

Kreatori programa

IT kompanija Mistral, pored toga što već 10 godina uspješno posluje na globalnom tržištu i zapošljava skoro 200 IT eksperata, prepoznata je i nagrađivana za dva iznimno važna aspekta:

  1. odlični uslovi za rad i profesionalno napredovanje, i za
  2. Gigi School of Coding – najbolju praksu za početnike s predznanjem.

Osnivači ove kompanije i Gigi prakse koja je proizvela preko stotinu danas uspješnih programera, odlučili su pokrenuti Paragon full stack program kako bi i onima koji nemaju nikakvo predznanje, a imaju želju, pružili najkvalitetniju priliku da postanu dio IT zajednice.

Inovacija na tržištu

Program ni u jednom trenutku ne obećava nemoguće. Oslanja se na intuitivan i sistematičan pristup usvajanja vještina kroz praktične zadatke i samostalni rad u kojem polaznici dobijaju onoliko koliko ulože. Onima koji prepoznaju vrijednost ovakvog pristupa, Paragon full stack program pruža odlične temelje za kontinuirani karijerni uspjeh i najbolju šansu za zaposlenjem u vrhunskim IT kompanijama!