Lokacija ureda
Sarajevo Fra Anđela Zvizdovića br.1/IX
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Oracle BH logo

Oracle BH

Sarajevo
Ovlašteno predstavništvo Oracle Corp za Bosnu i Hercegovinu

Oracle BH d.o.o., kao ovlašteno predstavništvo Oracle Corp, posluje sa sjedištem u Sarajevu, te zapošljava tim mladih koji djeluju kako u BiH, tako i van granica naše države kao regionalni resursi. Oracle tim aktivno učestvuje i u radu akademske zajednice kroz inicijativu Oracle Academy. 

Globalno, Oracle ima preko 138.000 uposlenika i prihode veće od 38 milijardi USD u posljednjoj fiskalnoj godini, od čega je 4,6 milijardi USD prihoda od Cloud-a. Pored strateške usmjerenosti kompanije prema Cloud-u, Oracle godišnje ulaže preko 5,8 milijardi USD u istraživanje i razvoj što rezultira visoko kvalitetnim proizvodima koji su konstantno prepoznati kao lideri na tržištu poslovnih rješenja.