Lokacija ureda
Sarajevo Kolodvorska 11A
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
NextVision logo

NextVision

Sarajevo
NextVision d.o.o je društvo za proizvodnju i projektovanje informacionih sistema. Društvo je osnovano u januaru 2007 godine, okupljanjem stručnjaka iz oblasti informacionih sistema, konsaltinga, telekomunikacionih i poslovno-informacionih rješenja.

Naša rješenja su bazirana na inovativnim tehnologijama,orjentisana su prema korporativnim korisnicima i zadovoljaju zahtjeve koje nameće moderno poslovanje i konkurentnost. Dostupnost informacijama u pravo vrijeme i na pravom mjestu rješavaju naši sistemi za mobilno poslovanje.

Istraživanje i razvoj na polju info-komunikacijskih tehnologija, tehnička podrška i konsalting za korporativne klijente, te servisno orjentisana arhitektura naših proizvoda su pokretački mehanizmi našeg biznisa.

Naši database eksperti se brinu o sigurnosti i pouzdanosti vaših podataka koristeći najsavremenije relacione baze podataka, a naši konsultanti će vam sugerirati ono što je najbolje za vaš biznis i poslovanje.