Lokacija ureda
Banja Luka Put Srpskih Branilaca 82
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
MMSCODE logo

MMSCODE

Banja Luka
Napredna tehnološka rješenja
MMSCODE d.o.o. je internacionalna kompanija koja se bavi naprednim tehnološkim rješenjima, i koja se specijalizovala u oblasti integrisanih informacionih sistema u zdravstvu. U cilju zadovoljenja potreba i želja naših poslovnih partnera imamo na raspolaganju pouzdane uređaje i opremu, najsavremeniju tehnologiju, kao i visoko edukovan tim stručnjaka. Sva naša tehnološka rješenja su visokosofisticirana, multi-jezična, web orijentisana, prilagodiva klijentu, kao i fleksibilna u smislu konekcije i integracije sa drugim rješenjima a koja se koriste na strani klijenta. Nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja, a poslovnim subjektima pouzdan partner.

Naš vodeći proizvod je “Medinius“, integrisani zdravstveni informacioni sistem,  oko kojeg je i razvijena firma. "Medinius" predstavlja jedinstveno rješenje čijom će se primjenom pomjeriti granice dosadašnje prakse praćenja i liječenja pacijenata i  unaprijediti  sveukupna kvaliteta zdravstvene njege u okviru prakse..  

Zbog rezultata koji je MMSCODE napravio,  apsolutna prednost koja odlikuje ovu firmu je radna snaga okupljena u stručne timove  koji mogu da udovolje složenim zahtjevima klijenata u svim segmentima. Iako smo orjentisani na razvoj sopstvenih softverskih rješenja, imamo znanje i kompetencije kao i kapacitet da odgovorimo i ponudimo ekspertska rješenja fokusirani na srednje i velike projekte.