Lokacija ureda
Sarajevo Hasana Brkića 45
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Lampa Studio logo

Lampa Studio

Sarajevo
Naš tim čine mladi stručnjaci, dizajneri i programeri sa strašću za tehnologijom, kreativnim dizajnom, novim medijima i idejama, te desetogodišnjim iskustvom. Locirani u Sarajevu, BiH, našim klijentima pružamo usluge web i grafičkog dizajna, web developmenta, razvoja mobilnih i Facebook aplikacije, e-commerce rješenja, te smještaj (hosting) na Linux serverima.

Sve što kreiramo je dizajnirano, skrojeno prilagođeno vašim zahtjevima, specifičnim potrebama i poslovnom okruženju. Mi nismo tipični izvođači. Mi dostavljamo na vrijeme, u okviru dogovorenog budžeta i u potpunosti smo posvećeni vašem projektu. Garantujemo za naš rad, te pružamo dugoročnu podršku.