Lokacija ureda
Sarajevo Maglajska 1
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
InMotion logo

InMotion

Sarajevo
inMotion je strateški i operacioni partner Američkih kompanija u BiH koji nudi varijacije u izboru karijere

inMotion je kompanija sa sjedištem u Bosni i Hercegovini koja je počela s radom u Februaru 2017. godine. Trenutno imamo oko 200 zaposlenih koji su rasprostranjeni u našim uredima u Sarajevu, Bihaću, Tuzli i Velikoj Kladuši. Odlična vijest je da kontinuirano rastemo i stalno primamo nove članove tima. Rad kompanije se bazira na pružanju rješenja za koordinaciju transporta između vozača i kompanija kojima su potrebne usluge prevoza različitih vrsta tereta. Koordinaciju  vršimo za sve oblike transporta – kopneni, vodeni, zračni i obavlja se isključivo na američkom tržištu.

inMotion se zalaže za sve najbolje što SAD predstavlja u pogledu rasta karijere, profesionalnosti, kvalifikacija i vještina te sposobnosti prilagođavanja dinamičnom inostranom tržištu. Naša dugogodišnja i dugoročna baza klijenata i operatera potvrđuje naš kvalitet kao poželjnog partnera na američkom tržištu, što dovodi do konstantnog rasta broja zaposlenih u Bosni i Hercegovini. Naše radno vrijeme je od 14:00 do 23:00 sati jer je prilagođeno američkom radnom vremenu.

Naše usluge

Glavna odgovornost naših Transport Kordinatora je koordinacija cjelokupnog procesa komunikacije između vozača i kompanija kojima je potreban prevoz tereta. Proces uključuje:

  • istraživanje tržišta,
  • pronalaženje i postavljanje tereta,
  • pronalaženje odgovarajućeg prevoznog sredstva,
  • praćenje toka transporta i utovara/istovara,
  • mjerenje uspješnosti obavljenog posla kao potvrda da su naši klijentu dobili kvalitetnu uslugu u dogovorenom terminu.

Kako bi se cijeli proces odvijao nesmetano, kontinuirano radimo sa našim agentima sa ciljem podizanja profesionalne komunikaciju na napredni nivo, sticanja vještina rukovođenja, organizacije i koordinacije. Naši zaposlenici imaju slobodu da rade samostalno ili budu dio tima. Prednost rada u inMotion kompaniji je dinamično radno okruženje i mogućnost napredovanja. Trudimo se da postignemo ugodnu radnu atmosferu dajući do znanja zaposlenicima da imaju našu podršku u svakoj situaciji u kojoj se mogu naći.

04.2017
Osnivanje kompanije
Kompanija osnovana 01.04.2017.