Lokacija ureda
Sarajevo Paromlinska 42
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Foto Art logo

Foto Art

Sarajevo
Foto Art nudi full-marketing usluge za udovoljavanje svim vrstama komunikacijskih, promotivnih i reklamnih potreba - od kreiranja vizuelnog identiteta, preko grafičkog i web dizajn, audio i video produkcije, do event menagementa i media buyinga. 

Naše poslovanje temelji se na mladim i stručnim timovima ljudi, koji kreativno osmišljavaju rješenja za zadovoljavanje svakog zahtjeva klijenta, koristeći se pritom najnovijim softverom i tehnološki najmodernijom opremom. 

Naš uspjeh je rezultat profesionalne predusretljivosti i fleksibilne saradnje sa klijentima, sve dok oni ne budu stoprocentno zadovoljni našim proizvodom. Mi također permanento pratimo naše klijente te, iskreno zainteresirani za njihov uspjeh, sugeriramo im ideje za još snažniji impakt njihove tržišne ponude.  

Foto Art je osnovan 1998. godine. Od početne djelatnosti web dizajna i marketinške promocije, 2000-te je formirao i audio-video produkciju, izrađujući radio i TV spotove, promotivne, dokumentarne i obrazovne filmove i serije, te zabavno-humoristički program. 

O svojoj desetgodišnjici Foto Art je uselio u vlastitu poslovnu zgradu u Sarajevu.