Lokacija ureda
Tuzla Džafer Mahala 1
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
ECHO Technology Solutions logo

ECHO Technology Solutions

Tuzla
IT podrška (hardver i softver), održavanje sustava, razvoj Salesforcea i usluge nabavke

ECHO Technology Solutions (ECHO) je vodeća tehnološka savjetodavna kompanija, usredotočena na rad sa neprofitnim organizacijama i pružanje visokokvalitetnih cjelovitih usluga našim klijentima. Nudimo IT podršku (hardver i softver), održavanje sustava , razvoj Salesforcea i usluge nabavke. Svojim klijentima djelujemo kao strateški savjetnik, pomažući im da odaberu odgovarajuća rješenja za svoje misije.

ECHO je pokrenut prije 18 godina jednostavnom idejom - približiti tehnologiju i uslužne prostore malim i srednjim organizacijama. Sve napore usredotočujemo na organizacije sa manje od 500 zaposlenih. Od početka smo surađivali s više od 500 klijenata.. Naš rad je evoluirao daleko izvan tradicionalnog modela reaktivne, break i fix IT podrške. Mi smo kompanija za upravljanje informacijskom tehnologijom, savjetovanje i outsourcing sposobna preuzeti čitave IT operacije za naše klijente i uključiti se u sve cikluse informatike - od arhitekture i dizajna, preko implementacije, upravljanja i podrške. Naša misija je osnažiti klijenta i njihov tim kroz tehnologiju; kako bi se omogućila digitalna transformacija našeg klijenta i na kraju učinila da tehnologija postane njihovo strateško bogatstvo.

ECHO surađuje sa svojim klijentima kako bi svoje poslovne ciljeve realizirali tehnologijom. ECHO-ov tim visoko kvalificiranih i posvećenih stručnjaka koristi svoje dubinsko razumijevanje željenih rezultata naših klijenata kako bi im isporučio potrebne alate i resurse.

Sa sjedištem u San Franciscu, ECHO-ov globalni tim također radi u Bosni i Bugarskoj.

  • Od 2008.godine ECHO otvara podružnicu u Gračanici – ITEONTECH d.o.o. za informacijski inženjering
  • Od 2014. Godine otvara se i podružnica u Tuzli, koristeći naziv temeljne kompanije Echo Technology Solutions

Naša glavna platforma je Salesforce. Saradnja ECHO-a s Salesforceom započela je 2005. godine kada smo završili prvu implementaciju. Od tada nastavljamo sa rastom naše prodajne prakse i uspješno smo završili preko 200 implementacija i integracija.

ECHO je vodeći konsultantski partner Salesforce-a, sa deset certifikovanih stučnjaka u timu, koji nudi transformacijsku viziju, izvedbu projekata i edukaciju. Radimo sa neprofitnim kao i profitnim organizacijama svih veličina. Nudimo implementaciju, integraciju i administativnu podršku kao Salesforce.org Impact Partner i Salesforce Registered Partner. ECHO se specijalizovao za Nonprofit Cloud, Sales Cloud, Community Cloud, i Pardot.

Salesforce je vodeći CRM, što povećava angažman kupaca i značajne poslovne rezultate. U posljednjem desetljeću, Salesforce je prešao iz prave CRM platforme u tehnološki ekosustav koji nudi skup aplikacija usredotočenih na usluge kupcima, automatizaciju marketinga, analitiku i razvoj aplikacija. To pruža velike mogućnosti za organizacije i profesionalce da uče i rastu, uključujući i vas!