Lokacija ureda
Mostar Kneza Višeslava bb
Sarajevo Azize Šaćirbegović 128
Zenica Aska Borića 20
Bugojno Bosanska 86A
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Config logo

Config

Mostar, Sarajevo, Zenica, Bugojno
Prepoznati smo kao isporučitelj kvalitetnih fiskalnih uređaja i programskih rješenja za HoReCa kanal te davatelj pravovremenih i kvalitetnih usluga održavanja. 

2004. godine rađa se ideja o otvaranju informatičke tvrtke. U realizaciju ideje se ide bez velikog kapitala ali sa velikim entuzijazmom.  Tijekom narednih godina uspjeli smo zadržati početnički entuzijazam. Isto tako definirali smo ključno u poslovanju, a to je zadovoljiti potrebe klijenata. Slijedeći zahtjeve, potrebe i trendove tržišta tvrtka je rasla. 

Poštovanje, komunikacija, orijentacija prema kupcima, sigurnost i kvaliteta su vrijednosti koje svakodnevno komuniciramo prema našim klijentima, trudeći se biti partner u razvoju njihovog poslovanja.

Naša najveća vrijednost su naši uposlenici i klijenti koji nam ukazuju povjerenje. Vjerujemo da ćemo zajedno s klijentima postići sve postavljene ciljeve u realizaciji poslovnog poduhvata.