Lokacija ureda
Tuzla Stara Tržnica 14
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Cape Ann Enterprises logo

Cape Ann Enterprises

Tuzla
Razvoj softvera

Cape Ann Enterprises, sa sjedištem u središtu Tuzle, je visokokvalitetna kompanija za razvoj softvera. Mi radimo u partnerstvu sa našim klijentima u SAD-u od faze koncipiranja ideja preko razvijanja, dizajniranja, implementacije i održavanja tehnoloških rješenja za rješavanje njihovih poslovnih potreba. Odlučili smo raditi na zanimljivim, najsuvremenijim projektima sa američkim klijentima koji su vodeći u biotehnologiji, obrazovanju, genetici i nauci; klijentima koji uvode nove tehnologije poput Blockchain i umjetne inteligencije. 

Težimo ka tome da nudimo kombinaciju fer kompenzacije, zanimljivog i izazovnog posla, odličnih mogućnosti za profesionalni razvoj, kolegijalnog radnog okruženja koje pruža podršku i motivaciju, mogućnosti za putovanja te dobrog balansa između posla i privatnog života.