JSGuru - poziv za Data Science praksu

JSGuru - poziv za Data Science praksu

Development Edukacija Praksa
12.02.2020.

Kompanija JSGuru iz Banja Luke je u cilju praćenja svjetskih trendova i inovacija oformila poseban Data Science odjel. Ovaj put organizuju praksu, u trajanju od tri mjeseca, za studente tehničkih fakulteta i softverske inženjere koji karijeru žele nastaviti u oblasti vještačke intelignecije.

Uslove i način apliciranja pročitajte u nastavku

Viziju budućnosti kreiramo u sadašnjosti! Od samog osnivanja JSGuru, težimo da kreiramo nove trendove i sebi za cilj postavljamo inovativnost. Zato se stvorila ideja o #aiguru i formiranju odjela za Data Science.

Ukoliko ste zainteresovani da se razvijate i usavršavate u oblasti vještačke inteligencije, te ukoliko ste student 3. ili 4. godine nekog od tehničkih fakulteta (ETF, PMF, informatički smjerovi na drugim fakultetima) ili softverski inženjeri koji imaju preko dvije godine iskustva, a žele da svoju karijeru orjentišu u Data Science smjeru, prijavite se i postanite dio novog doba.

Prvi ciklus

U prvom ciklusu polaznici će proći proces obuke u trajanju od 3 mjeseca. Tokom tri mjeseca polaznici će dobiti pristup najkvalitentnijim resursima za učenje, mentorisanje, interne workshope koje će držati industrijski profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom, priliku za odlaske na određene meetupe i konferencije iz Data Science.

Na osnovu metrike kojom ćemo pratiti rezultate i napredak polaznika, primićemo praktikante koji se pokažu kao najbolji. Nakon toga slijedi proces razvijanja dva pilot projekta koji će biti od velikog značaja za spremanje tima za “real-world” projekte.

Ukoliko želite biti dio savremenog doba, naučiti više o Data Science, raditi na savremenim i interesantnim projektima, prijavite se i kreirajte svoju budućnost.

PRIJAVE: https://jsguru.io/data-science-internship

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40