IT Base platforma slavi prvi rođendan

IT Base platforma slavi prvi rođendan

Novosti
06.11.2019. / 07.11.2019.

Bosanskohercegovačka platforma IT BASE osnovana je u novembru 2018. godine sa ciljem da na jednom mjestu pruži korisne informacije vezane za IT sektor Bosne i Hercegovine i nakon godinu dana rada izdvajamo sljedeće uspjehe:

  • Baza od preko 130 profila IT kompanija dostupnih za pretraživanje
  • Baza dostupnih edukativnih centara i obrazovnih programa
  • Saradnja sa vodećim kompanijama iz IT sektora na području Bosne i Hercegovine
  • Najažurnija baza oglasa za dostupne IT poslove u Bosni i Hercegovini, uz mogućnost primanja obavještenja za filtrirane oglase putem emaila
  • Svakodnevna objava kako lokalnih, tako i globalnih vijesti koje su relevantne za IT korisnike u kategorijama Biznis, Startup, Tehnologija, Karijera, Marketing, Development, Konferencije...
  • Premium Level Partner JobFAIR sajma i medijski pokrovitelji nekoliko konferencija

 

Statistika posjeta

U prethodnoj godini 40 hiljada različitih korisnika je posjetilo platformu, uz preko 180 hiljada pregleda sadržaja među kojima prednjače oglasi za poslove i profili kompanija. 50% posjeta je "organic search" putem internet tražilica. Sadržaj plasiramo isključivo relevantnoj IT publici, a Facebook stranica broji preko 3 hiljade članova.

Do sada smo u saradnji sa vodećim IT kompanijama iz Bosne i Hercegovine objavili mnoštvo korisnih sadržaja, koji uključuju vijesti, događaje i oglase za poslove. Otvoreni smo za svaki vid saradnje a kontaktirati nas možete putem kontakt stranice. Uskoro pokrećemo i novu kategoriju, u saradnji sa IT kompanijama, sa stručnim i edukativnim tekstovima.

Tu je također i forum za diskusiju o raznim IT temema. Posebno smo ponosni na podforum programiranje u kojem je nekoliko korisnika pronašlo svoju bazu za učenje i razmjenu iskustava sa drugim članovima.

Vizija IT Base platforme jeste postati vodeći izvor relevantnog sadržaja za IT sektor u Bosni i Hercegovini. Hvala Vam na prepoznatom trudu i podršci a mi nastavljamo da Vam svakodnevno donosimo zanimljiv i koristan sadržaj.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40