YouTube Music i Premium od sada dostupni i u Bosni i Hercegovini

YouTube Music i Premium od sada dostupni i u Bosni i Hercegovini

Aplikacije Novosti
20.07.2019. / 20.07.2019.

Osim Bosne i Hercegovine, još 12 evropskih zemalja prije nekoliko je dana dobilo pristup naplatnim servisima YouTubea, a među njima su i Hrvatska, Slovenija i Srbija.

YouTube je bez puno buke i galame prije nekoliko dana u Bosni i Hercegovini pustio u rad svoje naplatne servise YouTube Premium i YouTube Music.

Youtube premium

YouTube Premium pretplata tako donosi, za cijenu od 8,49$ mjesečno, pristup originalnim sadržajima koje posebno odabrani autori snimaju samo za ovu platformu, kao i slušanje muzike u okviru YouTube Musica bez reklama, te uz mogućnost slušanja offline, te u pozadini (na mobilnim uređajima, dakle, i dok je ekran zaključan).

Youtube music

Želite li pretplatu samo na muzičke sadržaje, tada vam je namijenjena usluga YouTube Music Premium, koja košta 6,99$ mjesečno. Ona također nudi pristup potpunom muzičkom katalogu, te uživanje u muzici offline i u pozadini putem mobilne aplikacije.

Prvi mjesec besplatno!

U obje varijante prvih mjesec dana nakon zasnivanja pretplate usluge su besplatne. Aktivacija se može obaviti putem web ili mobilnih aplikacija, a za slušanje muzike (i gledanje video spotova) koriste se posebne mobilne aplikacije, kako na Androidu tako i na iOS-u.

Osim u BiH, ove su opcije pretplata od sada dostupne u preko 60 zemalja svijeta. Među njima se odnedavno, uz našu zemlju, nalazi i 12 drugih zemalja Evrope i regije, među kojima su Hrvatska, Slovenija i Srbija.

Spomenimo i da je za pretplatu moguće odabrati i "porodičnu opciju", a omogućava povezivanje pretplata s pet korisničkih računa – pa se troškovi tako mogu podijeliti na više korisnika.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40
Oglasi za posao