Wendoos - platforma za uvezivanje bh. biznismena

Wendoos - platforma za uvezivanje bh. biznismena

Projekat
26.03.2019.

Nedavno je pokrenuta nova online platforma "Wendoos – eye catcher", a namijenjena je prvenstveno bosanskohercegovačkim firmama i poduzetnicima u Austriji.

Cilj platforme je da na jednom mjestu okupi i umreži bh. biznismene koji žive i rade u toj zemlji. Jedan od osnivača Wendoos platforme Selmir Mujagić je izjavio da platforma prati najnovije trendove i u potpunosti odgovara na izazove koje sa sobom nosi tržište.

"Radi se o online marketing platformi prvenstveno za naše firme u Austriji. Korištenjem modernijih tehnologija napravljena je platforma za prezentaciju firmi na najvišem nivou koja će sve oduševiti kako dizajnom tako i funkcionalnošću. Jedna od tehnologija koja je korištena pri izradi Wendoosa korištena je i na Instagramu, jednoj od najpopularnijih socijalnih mreža", istakao je Mujagić. 

Mladi tim Wendoos ne misli se zaustavljati samo na Austriji, već ima namjeru ići dalje. Mujagić je dodao da im je cilj uvezati sve firme s naših prostora na jednu platformu gdje posjetioci mogu na osnovu država, gradova, recenzija i drugih kriterija pretraživati firme, te uspostaviti bogatu bazu podataka i uvezati firme. 

Wendoos nailazi na pozitivan odjek u svijetu biznisa i mnogi se odlučuju na korak ka umrežavanju preko Wendoosa, a to mogu učiniti posredstvom njihove web stranice www.wendoos.at , saopćio je BHDINFODESK iz Birminghama. 

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40