Besplatni poslovni prostori za mlade poduzetnike u KS

09. Mar '19 Biznis Startupi

U Privrednoj komori Kantona Sarajevo zvanično je otvoren poslovni inkubator koji će omogućiti besplatan, adekvatan i opremljen poslovni prostor koji će koristiti novoosnovani mikro i mali privredni subjekti, kako bi u određenom vremenskom periodu započeli biznis i opstali na tržištu.

U realizaciji ovog projekta Privredna komora Kantona Sarajevo je obezbijedila adekvatan prostor na petom spratu svoje poslovne zgrade, koji uključuje prostor za urede, kao i co-working space.

Prostor je opremljen neophodnim uredskim namještajem, dostupan je bežični internet, a na raspolaganju je i ostala uredska oprema, kao što je mrežni kopir aparat, printer i drugo.

Važno je napomenuti da korisnici inkubatora mogu registrovati svoju firmu na poslovnoj adresi Komore.   

Ove aktivnosti dio su Programa Unapređenja institucijske preduzetničke infrastrukture i u skladu su sa smjernicama navedenim u Strategiji razvoja Kantona Sarajevo do 2020. godine.

Pored toga, uz pravnu i mentorsku podršku Komore, korisnici inkubatora bit će u mogućnosti dalje razvijati svoje poslovne ideje. 

Više informacija, kao izvršenje prijave može se izvršiti putem telefona na broj: 033 250 100 ili putem e-maila: info@pksa.ba.

Izvor: www.akta.ba
Budi u toku

Prijavi se na newsletter i povremeno ćemo ti slati zanimljive IT vijesti i oglase za poslove