Novi ciklus besplatnog trening programa AP Lab Cloud Masters

Novi ciklus besplatnog trening programa AP Lab Cloud Masters

Edukacija
14.02.2019.

Formalno obrazovanje odlična je baza za svakog pojedinca, međutim da bi ispunili i realizirali puni lični potencijal, neophodno je kontinuirano ulagati trud u nadogradnju vještina i znanja. S namjerom da pruži podršku mladima u obrazovanju i karijeri, kompanija Authority Partners 2014. godine je pokrenula AP Lab – Talent and Innovation Center. Zadovoljstvo nam je najaviti da u martu kreće novi ciklus blesplatnog trening programa AP Lab Cloud Masters.

AP Lab je dizajniran da pruži priliku svim zainteresiranim da steknu praktično iskustvo i usavrše vještine potrebne za razvoj, testiranje i isporuku IT proizvoda klijentu.

Predstojeći AP Lab Cloud Masters trening program donosi vam 16 sedmica prvoklasnih predavanja, uzbudljive izazove, gostujuće predavače, najnovije tehnologije i mnogo više. Tokom programa polaznici će steći duboko razumijevanje svih aspekata softver inžinjeringa. Važno je napomenuti da Authority Partners kroz program prepoznaje najtalentovanije i nudi im šansu da postanu dio tima.

U sklopu AP Lab trening programa do sada su održane 23 trening sesije, kroz koje je prošlo 245 praktikanata, od kojih je 79 najtalentovanijih zaposleno u kompaniji Authority Partners.

"Taj prvi dodir sa radnim iskustvom vrlo je važan s obzirom na to da vas može odvući u različite smjerove vaše karijere. Nakon završene prakse u AP Lab-u jedva sam čekao da počnem raditi i sebe sam vidio kao nekog ko se bavi softver inženjeringom. Ta tri mjeseca rada u meni su otklonila strah od novih i nepoznatih stvari, tehnologija i izazova", kazao je Luka Pejović, koji trenutno radi kao softver inženjer u Authority Partners-u.

Authority Partners je i ove godine u potrazi za talentovanim i entuzijastičnim mladim ljudima koji su zainteresovani za karijeru u softver inžinjeringu. Rok za prijavu je 17. februar 2019. godine, a više informacija o trening programu možete naći na web stranici www.authoritypartners.com

Izvrsno i odgovorno poslovanje, koje Authority Partners realizira u Bosni i Hercegovini četrnaest godina, usmjereno je između ostalog ka pozitivnom rastu i razvoju softverske industrije, ali i društva uopće. Svjesna okruženja u kojem djeluje ova kompanija brojnim aktivnostima, kao što je AP Lab, nastavlja sa pozitivnom praksom koja će doprinijeti tome da jednog dana BiH postane mnogo bolje mjesto za život.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40