Posao - Tester

Test
Datum objave: 19.12.2019.
Mono d.o.o. | Osijek, Hrvatska
Ovo je stariji oglas za posao i moguće je da više nije važeći. Listu aktivnih oglasa za poslove pogledajte ovdje. Napomena: Većina kompanija je u stalnoj potrazi za novim kadrovima pa možete poslati CV i na ovaj oglas kako bi vas evidentirali i razmotrili prijavu.

O nama

Mono d.o.o. jedan je od vodećih hrvatskih izvoznika softvera. S više od 15 godina iskustva u brojnim industrijama i uz usklađen tim poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera. Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije. Od medicine i farmacije; bankarstva i financija; preko transportnog sektora i energetike; ljudskih resursa - do nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem vrhunskih rješenja.

Opis posla

Sigurni smo da su naši developeri najbolji od najboljih - no i njima se događaju pogreške. :)

Zato je posao testera osiguravati kvalitetu naših web i mobilnih proizvoda. Tester će surađivati s developerskim timovima i uklanjati problema s funkcionalnosti koju oni implementiraju. Razvijat će test case-ove i test planove, uz razumijevanje i poboljšanje postojeće funkcionalnosti. Kvalifikacije Kandidat kakvog tražimo osoba je s okom za detalje i barem jednom godinom iskustva u testiranju web i/ili mobilnih aplikacija. Poznavanje alata za automatizirano testiranje te iskustvo u radu s agilnim metodologijama razvoja i stress, load i performance testovima je - prednost.

Što nudimo

Našim ljudima nudimo izazovno i u mnogočemu iznimno radno okruženje, ulaganje u profesionalni razvoj, visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima te poticajnu atmosferu.

Važno: sve pozicije podrazumijevaju rad u našim uredima u Osijeku (Hrvatska). Trenutačno ne nudimo opciju udaljenog rada.

Ako imaš što tražimo i sviđa ti se pročitano... Javi nam se! Slobodno nas kontaktiraj i u slučaju dodatnih pitanja, sugestija ili komentara. Posjeti i našu web stranicu gdje možeš pronaći više informacija o nama - timu i projektima te drugim otvorenim radnim pozicijama: https://www.mono.hr.

Ostali oglasi

Najnoviji oglasi drugih kompanija

Zapošljavate IT kadar?

Objavite oglas koji će doći do precizno odabranih kandidata u kratkom vremenskom periodu

Objavi oglas besplatno