DevOps engineer

AWS Azure
Datum objave: 18.12.2019.
Mono d.o.o. | Osijek, Hrvatska
Ovo je stariji oglas za posao i moguće je da više nije važeći. Listu aktivnih oglasa za poslove pogledajte ovdje. Napomena: Većina kompanija je u stalnoj potrazi za novim kadrovima pa možete poslati CV i na ovaj oglas kako bi vas evidentirali i razmotrili prijavu.

Tko smo mi?

Mono d.o.o. jedan je od vodećih hrvatskih izvoznika softvera. S više od 15 godina iskustva u brojnim industrijama i uz usklađen tim poslovnih analitičara, developera, dizajnera i testera pokrivamo sve aspekte projektiranja i izrade softvera.

Implementirali smo vrhunska rješenja, kako za startupe s jedinim zaposlenikom, tako i za velike multinacionalne kompanije.

Od medicine i farmacije; bankarstva i financija; preko transportnog sektora i energetike; ljudskih resursa - do nekretnina ili turizma - imamo znanje, iskustvo i strast za stvaranjem vrhunskih rješenja.

Posao Devops engineer-a

Osoba na ovoj poziciji bavit će se povezivanjem i automatizacijom development, test i deployment operacija. Sudjelovat će u izgradnji i održavanju continuous integration, continuous delivery i continuous deployment operacija. Upravljat će nadzorom i poboljšanjem performansi i sigurnosnih aspekata naših sustava i platformi.

Što očekujemo od tebe

Od kandidata očekujemo iskustvo u radu s Microsoft Azure i/ili Amazon AWS okruženjma i alatima te iskustvo sa serverskim OS-ovima (primarno Windows, Linux je dobrodošao).

Što ti možeš očekivati od nas

Tražimo iznadprosječne pojedince pa su benefiti u vidu plaća i bonusa, uređaja i softvera, edukacija, ulaganja u profesionalni razvoj, i ostaloga - također iznadprosječni, motivirajući i primjereni rezultatima rada.

Ako imaš što tražimo i sviđa ti se pročitano... Javi nam se!

Slobodno nas kontaktiraj u slučaju dodatnih pitanja, sugestija ili komentara. Posjeti i našu web stranicu gdje možeš pronaći više informacija o nama - timu i projektima: https://www.mono.hr.

Ostali oglasi

Najnoviji oglasi drugih kompanija

Zapošljavate IT kadar?

Objavite oglas koji će doći do precizno odabranih kandidata u kratkom vremenskom periodu

Objavi oglas besplatno