Javascript programer

Javascript HTML5 CSS3
Datum objave: 28.11.2018.
MMSCODE Banja Luka
Ovo je stariji oglas za posao i moguće je da više nije važeći. Listu aktivnih oglasa za poslove pogledajte ovdje. Napomena: Većina kompanija je u stalnoj potrazi za novim kadrovima pa možete poslati CV i na ovaj oglas kako bi vas evidentirali i razmotrili prijavu.
O kompaniji
 
MMSCODE d.o.o. je internacionalna kompanija koja se bavi naprednim tehnološkim rješenjima, i koja se specijalizovala u oblasti integrisanih informacionih sistema u zdravstvu. U cilju zadovoljenja potreba i želja naših poslovnih partnera imamo na raspolaganju pouzdane uređaje i opremu, najsavremeniju tehnologiju, kao i visoko edukovan tim stručnjaka. Sva naša tehnološka rješenja su visokosofisticirana, multi-jezična, web orijentisana, prilagodiva klijentu, kao i fleksibilna u smislu konekcije i integracije sa drugim rješenjima a koja se koriste na strani klijenta. Nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja, a poslovnim subjektima pouzdan partner.

Naš vodeći proizvod je “Medinius“, integrisani zdravstveni informacioni sistem, oko kojeg je i razvijena firma. "Medinius" predstavlja jedinstveno rješenje čijom će se primjenom pomjeriti granice dosadašnje prakse praćenja i liječenja pacijenata i unaprijediti sveukupna kvaliteta zdravstvene njege u okviru prakse..  

Zbog rezultata koji je MMSCODE napravio, apsolutna prednost koja odlikuje ovu firmu je radna snaga okupljena u stručne timove koji mogu da udovolje složenim zahtjevima klijenata u svim segmentima. Iako smo orjentisani na razvoj sopstvenih softverskih rješenja, imamo znanje i kompetencije kao i kapacitet da odgovorimo i ponudimo ekspertska rješenja fokusirani na srednje i velike projekte.

O nama
 
Tražimo programera za JavaScript kako bismo ojačali naš tim za razvoj JavaScript-a unutar naših web aplikacija. Pomoći ćete nam u primjeni najboljih praksi i raditi u našem sopstvenom user interface-u. Radit ćete i sa front-end i back-end developerima i pomoći u poboljšanju našeg alata koji uskoro izlazi na globalno trzište. Zadaci mogu biti prilično izazovni i očekuje vas da pokazujete samostalnost ali i da sarađujete sa ostatkom razvojnog tima.
 
Želite li ući u naš tim? Zbog povećanog obima poslovanja u potrazi smo za novim članovima našeg tima!
 
Profil kandidata:
  • stručnost, profesionalnost i motivisanost za napredovanje
  • poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu

Kvalifikacije:
  • Stručnjak za JavaScript
  • Izvrsno poznavanje HTML-a i CSS-a
  • Razumjevanje zajedničkih obrazaca dizajna i inženjerske prakse
  • Entuzijazam prema novim web tehnologijama
  • Praktično iskustvo u korištenju GIT (prednosti)
  • Poznavanje agilnih alata za upravljanje projektima (prednost)

Nudimo vam:
  • prilku da učestvujete u jedinstvenom projektu i steknete osnovu za rad na sličnim projektima, a sve uz saradnju sa kolegama koji su spremni dijeliti rezultate
  • mogućnost veće zarade prema postignutim rezultatima
  • rad u timovima 

Ukoliko ste zainteresovani pošaljite svoj CV na email: info@mmscode.com , a mi ćemo vaše informacije detaljno pregledati i kontaktirati vas ako vas potencijalno vidimo u našem timu.
 

Broj pozicija: 1

Rok prijave: 27.12.2018
MMSCODE Vidi profil

Ostali oglasi

Najnoviji oglasi drugih kompanija

Zapošljavate IT kadar?

Objavite oglas koji će doći do precizno odabranih kandidata u kratkom vremenskom periodu

Objavi oglas besplatno