FuckUp Nights Sarajevo Vol. 05

02Dec

Start:
02.12.2019 18:00
Kraj:
02.12.2019 21:00
Sarajevo
Maršala Tita 56,
The Brew Co. (Brew Imperial Society)
Sarajevo
Maršala Tita 56,
The Brew Co. (Brew Imperial Society)

Ptičica nam je rekla da ste jedva čekali novo izdanje FuckUp Nights Sarajevo. Stoga, brzo zabilježite 2.12.2019. godine kao dan za najdraži event u gradu, Fvckup Nights Sarajevo.

Družimo se u isto vrijeme, na dobro poznatom mjestu. Sjajna #FUNSarajevo ekipa spremila Vam je četiri neobične priče o padovima, neuspjesima i ličnim fuckupima, sa svim lekcijama koje oni nose sa sobom. Ovo izdanje je posebno i po tome što ga organizujemo i kao novoizabrani FUN IMPACT CITY! Wohooo!

Također, dobre navike ne mijenjamo. Cjelokupni događaj će biti tumačen na znakovni jezik, stoga, spread the word. Equal opportunites are so cool!

[GOVORNIK 01] 👌🏻
Sa samo 18. godina, kao slovenački srednjoškolac koji napušta formalno obrazovanje, naš prvi govornik sanjao je o tome da postane poduzetnik. 12. godina aktivnog rada i truda, nakon toga, rezultiralo je sa četiri uspješne kompanije i ličnim dobitom od 15 mil. dolara. Njegov dječački san je bio ostvaren!

2009. godina i jedan neočekivani poziv od banke promijenili su njegov život i doveli do apsolutnog finansijskog kraha. Taj poziv pokrenuo je lavinu poslovnih nespjeha koji su doveli do najstrašnijeg bankrota sve četiri, do tada, izuzetno uspješne i vrijedne kompanije.

Nakon nekoliko izuzetno teških godina, prihvativši svoj lični i profesionalni neuspjeh, Miha je 2014. godine kreirao novi start-up i započeo novo profesionalno poglavlje, ostvarivši u samo godinu dana osmocifrenu dobit. Prigrlivši svoj fuckup i lekcije koje nosi sa sobom, ne samo da je globalno postao poznat kao The Fail Coach, već je i pomogao velikom broju poduzetnika i poduzetnica širom svijeta da naprave zdrav odnos sa svojim padovima i neuspjesima i on njih izvuku najveću dobit.