Let’s talk about start-ups

27Jun

Start:
27.06.2019 18:00
Sarajevo
HUB387
Pozivamo vas na druženje sa predstavnicima radne grupe Bit Alijanse "Startupi i preduzetništvo" koje će se održati u četvrtak 27.06. u periodu od 18:00-20:00h u HUB387 u Sarajevu. Ova radna grupa se sastoji od predstavnika kompanija članica Bit Alijanse koji kroz svoj direktni angažman nastoje unaprijediti startup scenu u Bosni i Hercegovini.
 
Jedna od pokrenutih inicijativa radne grupe je organizacija lokalnih događaja na kojima će se okupljati preduzetnici i osobe koje razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa i kroz međusobnu razmjenu iskustava identificirati ključne prepreke sa kojima se startupi u BiH susreću i kako ih riješiti.

Također, ukoliko još uvijek samo razmišljate o pokretanju sopstvenog startupa, možda je ovo prilika da saznate nešto više o opcijama i putu koji vas čeka.
 
Bit Alijansa okuplja veliki broj IT kompanija te ovu priliku možete iskorisititi da saznate o prilikama o zaposlenju u IT sektoru.
 
Za vaša pitanja će biti dostupni:

Esmar Mašić, Product Manager u kompaniji Ministry of Programming
Jovana Musić, Managing Director kompanije HUB387
Dino Hajrić, direktor kompanije Misija:Web
Latifa Imamović, koordinatorica radne grupe "Startupi i preduzetništvo" i Marketing Manager kompanije Klika

Molimo vas da ispunite anketu na sljedećem linku da biste se prijavili, a i mi bolje pripremili za razgovor: http://tiny.cc/45kg8y