HammerIT - Developers Day

23Mar

Start:
23.03.2019 11:00
Zenica
Multiplex Ekran
ZeForge Community ponovo organizuje najveći IT event u Zenici sa željom da doprinese razvoju i jačanju IT sektora. Ovaj događaj će privući veliki broj IT kompanija iz BiH i regiona, te će posjetiocima ponuditi puno zanimljivog sadržaja: od predavanja, radionica do opuštenog druženja i networkinga.

HammerIT je zamišljen kao cjelodnevno druženje s IT kompanijama na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Zenici, Multiplex Ekranu Zenica, a namijenjen je srednjoškolcima, studentima, zaposlenim, nezaposlenim, te svim onim koji bi voljeli da nešto više nauče o samom IT-u.

Događaj je rezervisan za 23. mart 2019. godine kao poklon našem gradu za njegov rođendan, a  počet će u 10:30 uz prvu kafu, nakon koje ćemo i zvanično otvoriti događaj. Sigurno je da vas očekuje veliki broj super zanimljivih predavanja i radionica.

Zahvaljujući pomoći naših sponzora: Grad Zenica, Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta, Bit Alliance i Multiplex Ekran ulaz za sve posjetioce je besplatan i svi posjetioci će imati besplatno osvježenje i dobar provod uz DJ-a.

Partneri Ze Forge Community-a, kao i samog događaja, su: NSoft, Spark, Agencija ZEDA, Impulse Creative Center, We Are Developers, Politehnički fakultet Univerziteta u Zenici, 032 studio i Udruženje Input Zenica.

Posebno se zahvaljujemo medijskim partnerima događaja: Zenicablog, Klix, RTVZE, Zenit radio i Zenit.ba, Active Radio, Zenica.info kao i mnogim drugim koji će se javljati sa samog događaja.

Događaj je otvoren za javnost tokom cijelog dana.

Ovo je samo jedna od aktivnosti kojom ZeForge nastoji da doprinese promociji i stvaranju IT sektora u Zenici. Budite dio pozitivnih promjena i vidimo se na Hammer IT događaju.

************
Registracija je potrebna ukoliko želite prisustvovati nekom od predavanja, a registrovati se možete na linku:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_UWFQKVOoU-fLZdHjyIhcd8PZH4OR7hOj3IROUhT5UVUOVZGQUMwU1pBU1dXWUFHRjA3SlkxUjZWTSQlQCN0PWcu

************
Ukoliko želite saznati nešto više i preuzeti promo materijal posjetite link:
https://zeforge-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/info_zeforge_org/EST1bS8sTAFMk_U_2U7NQ9oBv8yQUUfoO6MSe8mcqS2OzQ?e=nerBhG